Conform jurnalistilor polonezi, Dan Petrescu este unul dintre favoritii la preluarea functiei de selectioner al Poloniei, Bursucul fiind foarte bine vazut dupa ce a reusit sa faca din anonima Unirea Urziceni campioana Romaniei, informeaza polishsoca.com. "Astept un semn din partea lor", a precizat tehnicianul roman.

Polonia a ratat calificarea la Cupa Mondiala din Africa de Sud, iar inlocuirea lui Leo Beenhakker pare doar o chestiune de ore. Federatia Poloneza de Fotbal are mai multe nume pe lista, unul dintre ele fiind Dan Petrescu.

"Franciszek Smuda, Maciej Skorza, Pawel Janas si poate Stefan Majewski. Cine va pregati nationala Poloniei? A mai aparut un nume important pe lista, romanul Dan Petrescu", se precizeaza in polishsoca.com.

"Astept un semn din partea Federatiei de Fotbal din Polonia", este declaratia lui Dan Petrescu care lasa loc interpretarilor. Fostul international este implicat alaturi de Unirea Urziceni pe trei fronturi, Champions League, Liga 1 si Cupa Romaniei.

Dan Petrescu nu este strain de fotbalul din Polonia, Bursucul pregatind pe Wisla Cracovia intre 1 ianuarie si 18 septembrie 2006.