Fara victorie pe propriul teren in actualele preliminarii si cu un gol marcat la 90 de minute, tricolorii intalnesc Insulele Feroe intr-o disputa care poate fi considerata derbiul codaselor din Grupa 7. Partida de la Piatra Neamt va fi in direct pe Antena 1 si Live Text pe HotNews.ro de la ora 21.00.

Cu o serie mare de indisponibilitati (Mutu, Chivu - suspentati, Lazar racit), Razvan Lucescu este nevoit sa schimbe primul 11 fata de catastofa de la Belgrad.

Dintre cei care au fost titulari pe Maracana din Belgrad ar putea fi folositi din primul minut doar Radoi, Rat, Apostol, Varga si Marica.

In poarta sunt sanse mari sa apara Pantilimon, in timp ce Nicolae Grigore ar putea debuta in tricoul echipei nationale a Romaniei.

Romania, echipa probabila: Pantilimon - Panin, Radoi, Goian, Rat - Mara, Iulian Apostol, Nicolae Grigore, Varga - Marica, Gigel Bucur (gsp.ro).

La ora partidei din aceasta seara (21.00) se anunta a fi o vreme destul de rece la Piatra Neamt, urmand sa fie sub 10 grade Celsius.

Partidele zilei:

Romania - Feroe

Lituania - Serbia

Franta - Austria

Clasament:

1 Serbia 22 puncte (calificata la Cupa Mondiala)

2 Franta 18 (merge la baraj)

3 Austria 14

4 Lituania 9

5 Romania 9

6 Insulele Feroe 4.