Finala Ligii Campionilor din 2005 de la Istanbul, dintre Liverpool si AC Milan e recunoscuta ca fiind una dintre cele mai spectaculoase din istoria competitiei. Condusi cu 3-0 la pauza, englezii au revenit miraculos si au castigat pentru a cincea oara trofeul european. Dar ce s-a intamplat la pauza? Ce le-a spus Rafa Benitez elevilor sai? Ce s-a schimbat in mentalitatea lor? Aceste lucruri sunt explicate, intr-o nota comica, intr-un scurt metraj despre cele "15 minute care au socat lumea". Trei dintre actorii acestui film sunt: Jamie Carragher, Steven Gerrard si Dietmar Hamann.

Fifteen Minutes That Shook The World (15 minute care au socat lumea) este scurt-metrajul bazat pe victoria clubului Liverpool de la Istanbul in 2005 si pe cele 15 minute magice de la pauza, din vestiare. Premiera filmului va avea loc la Odeon Cinema, Liverpool, in aceasta toamna, iar o parte din profitul acestei comedii va ajunge la fundatia lui Carragher, The 23 Foundation.

"Cand am citit scenariul am inceput sa rad. Filmul este o oportunitate ideala pentru a creste responsabilitatea pentru fundatia mea. Eu si colegii mei am scos la suprafata personajele comice din noi.", a declarat Carragher, potrivit Click Liverpool.