Steaua s-a calificat in turul trei preliminar al Europa League (dupa ce a eliminat cu scorul general de 4-1 pe Ujpest), dar nu fara sacrificii, ros-albastrii avand o lista de cinci titulari care nu vor putea fi folositi cel putin in prima mansa cu scotienii de la Motherwell.

Astfel, Kapetanos, Petre Marin si Toja sunt suspendati (ultimii doi dupa ce au primit avertismente la Budapesta), in timp ce Ghionea si Bicfalvi sunt accidentati. Staff-ul medical al Stelei face eforturi pentru a incerca recuperarea celor doi jucatori pana pe 30 iulie, data disputarii primei partide cu Motherwell.

Ghionea sufera de o contractura musculara, in timp ce Bicfalvi este suspect de o leziune a ligamentului interior de la genunchiul stang plus o entorsa, conform gsp.ro. Daca Ghionea ar putea reveni intr-o saptamana, pentru Eric lucrurile sunt mult mai complicate, mijlocasul stelist putand rata chiar debutul noului sezon din Liga 1.

Steaua s-a calificat in turul trei preliminar al Europa League dupa ce a invins cu 2-0 acasa si 2-1 la Budapesta pe FC Ujpest.

Motherwell (din Scotia) a obtinut calificarea si va intalni pe Steaua dupa ce a invins cu un categoric 8-1 pe Flamurtari (din Albania). In tur, albanezii invinsesera cu 1-0.