Siguranta derby-ului de vineri seara, dintre Steaua si Dinamo, va fi asigurata de 261 de politisti si in jur de 1.000 jandarmi. Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a remis un comunicat prin care anunta ca fortele de ordine vor asigura mentinerea sigurantei publice in zonele adiacente stadionului Ghencea, vor preveni si combate actele de comert ilicit in zona caselor de bilete si vor atentiona agentii economici din zona pentru a nu comercializa bauturi alcoolice inainte si in timpul desfasurarii meciului.

Din cei 261 de politisti care se vor afla vineri seara la derby-ul etapei a 30-a, "138 sunt lucratori de siguranta publica, 15 lucratori ai Serviciului de Politie Metrou, 80 de lucratori de politie rutiera, 20 lucratori ai Serviciului Special de Politie pentru Interventie Rapida si 8 lucratori ai Serviciului de Politie Canina insotiti de caini", se arata in comunicatul remis agentiei Mediafax, citat de Prosport.

"Politistii vor urmari mentinerea ordinii si sigurantei publice in zonele adiacente stadionului si pe principalele trasee de afluire si defluire ale spectatorilor la si de la Complexul Sportiv Steaua. Se vor lua masuri pentru atentionarea agentilor economici care isi desfasoara activitatea in zona ca, inainte si pe timpul desfasurarii meciului, sa nu comercializeze bauturi alcoolice. Politistii vor lua masuri preventive de combatere a actelor de comert ilicit in zona caselor de bilete si in zona stadionului, masuri de prevenire si combatere a inselaciunilor comise prin diferite moduri de operare, acostarilor de persoane, furturilor din posete sau din buzunare, furturilor de si din auto si de prevenire a comiterii altor infractiuni a caror solutionare sunt de competenta Politiei si care se pot produce in zona aferenta stadionului", se arata in acelasi comunicat.

Accesul suporterilor pe stadion se va face incepand cu ora 18:30.