Steaua are mari probleme de lot inainte de partida de duminica cu Otopeniul lui Liviu Ciubotariu: Lovin, Ghionea, Goian si Dayro Moreno sunt suspendati, iar Banel Nicolita s-a accidentat. In plus, stelistii nu-l vor avea nici pe Marius Lacatus pe banca, "Fiara" fiind suspendat in meciul cu CFR Cluj.

Lacatus este obligat sa improvizeze din mers un prim "11" pentru partida cu penultima echipa din Liga 1. Pe langa cei cinci jucatori amintiti mai sus, Szekely nu este inca refacut dupa accidentare, Ovidiu Petre este indisponibil restul sezonului, iar Emeghara si Plesan sunt vesnicii accidentati din Ghencea.

Principala probleme a lui Lacatus este inlocuirea cuplui de aparatori Ghionea-Goian. O solutie este Baciu, dar si tanarul Tudose. Pe banca de rezerve mai sunt Lungu, Golanski, Bicfalvi, Ionescu, Litu, Pedriel, Semedo, Ochirosii, jucatori care ar putea avea sansa sa inceapa titulari meciul de duminica.

De ce au fost suspendati:

  • Lacatus - i-a reprosat arbitrului Teodor Craciunescu maniera de arbitraj la meciul cu CFR Cluj si a fost trimis in tribune de acesta; Comisia de Disciplina l-a suspendat o etapa pe antrenorul Stelei;
  • Cosmin Cernea - al doilea portar al Stelei a fost suspendat doua etape pentru ca l-a insultat pe arbitrul Craciunescu in partida cu CFR Cluj;
  • Florin Lovin - suspendat doua etape pentru cartonasul rosu primit dupa un fault la Culio;
  • Dorin Goian si Sorin Ghionea - suspendati pentru cumulul de cartonase galbene