Partida dintre Partizan Belgrad si Steaua Rosie Belgrad a reprezentat un nou episod de violenta excesiva, politia facand 95 de arestari intre suporterii recalcitranti ai celor doua echipe. Infrangerea, scor 2-0, i-a determinat pe suporterii celor de la Steaua sa dea foc stadionului, totul transformandu-se intr-un haos total.

"Evenimentele au scapat rau de tot de sub control, fanii dovedind o rautate iesita din comun. Avem in baza de date mai multi suporteri care, cel mai probabil, nu vor mai intra vreodata pe arenele sportive", a declarat un purtator de cuvant al politiei din Belgrad.

Un suporter al celor de la Steaua Rosie a fost omorat in anul 1999, in timp ce in octombrie 2000 partida dintre cele doua mari rivale a fost suspendata din cauza invadarii terenului de joc de catre hooligans.

Dupa victoria cu 2-0, Partizan se afla foarte aproape de un nou titlu de campioana, formatia din Belgrad avand un avans de 13 puncte fata de urmatoarea clasata cu noua etape inainte de finalul sezonului.

Vezi aici imagini filmate din peluza suporterilor echipei Steaua Rosie: