Al-Hilal a reusit, cu noroc, sa faca egal, 1-1, acasa la Al-Shahab dupa un meci extrem de tensionat atat in tribune cat si pe teren. Radoi a primit cartonas rosu, suporterii au scandat in continuu "Cosmin, Cosmin" in timpul partidei, Al-Hilal a ratat un penalty, iar la final fortele de ordine si fanii s-au luat la bataie.

Demiterea lui Cosim Olaroiu a avut consecinte negative pentru Al-Hilal. La primul meci fara antrenorul roman pe banca, echipa lui Radoi s-a chinuit sa joace fotbal, jucatorii fiind vizibil marcati de incidentele dintre suporteri si politisti. Hassan Muath a deschis scorul pentru Al Shabab, iar Al Qahtani, vedeta celor de la Al-Hilal, a inscris golul egalizator, faza la care gazdele au cerut off-side.

Finalul partidei i-a avut in prim plan pe fanii lui Al-Hilal care au fost la un pas sa intre pe terenul de joc. Cu patru etape inainte de finalul campionatului, Al Ittihad e lider in Arabia Saudita, cu 46 puncte, cu doua mai mult decat Al Hilal. Cele doua echipe se vor intalni insa in ultima etapa.