Victor Piturca il ataca pe procurorul sef de la DNA. Pe selectionerul Romaniei nu il preocupa numai meciul Romaniei cu Serbia, ci sa aiba si ultimul cuvant in fata lui Daniel Morar. Acesta afirmase ca "la cum s-a purtat Piturca, daca ar fi fost dupa mine, l-as fi luat din cantonament." Selectionerul nationalei Romaniei nu a ramas dator.

"Are tupeu Daniel Morar, asta, sa spuna ca m-ar fi luat direct din cantonament. Am gresit ca m-am dus la DNA ca sa dau declaratii, au vrut unii de sus ca sa ma dea ca exemplu, dar de cei care au nenorocit milioane de oameni nici nu se ating. Regret ca m-am dus la DNA cand m-au luat de la aeroport", a spus Piturca la Gsp Tv.

Pe 16 octombrie 2008, Victor Piturca a fost intampinat pe Aeroportul Henri Coanda de procurorii DNA, care aveau un mandat de aducere pe numele selectionerului. Piturca a fost citat in cazul Valiza, insa a refuzat sa se prezinte la audieri. Selectionerul s-a intors in tara de la Viena, acolo unde a urmarit partida Austria - Serbia. Procurorii au actionat in baza unui mandat de aducere pe numele lui Victor Piturca.