Dorinel Munteanu a plecat la Bayern cu aceleasi ganduri cu care a plecat la Dinamo sau la Universitatea Craiova: sa rupa lantul meciurilor fara victorie pentru Steaua. Cum Munteanu crede ca ghinionul a stat in calea primului sau succes pe banca Stelei, antrenorul din Ghencea e convins ca dupa 12 meciuri fara victorie, al 13-lea va fi cu noroc pentru Radoi si ai lui.

"12 meciuri n-am castigat, probabil o sa-l castigam pe al 13-lea. N-avem frica de Bayern, doar respect. Ribery e unul dintre cei mai buni jucatori din lume, dar nu inseamna ca va fi si cu noi ", a spus Munteanu la conferinta de presa.

"Nu trebuie sa mai vorbim despre importanta jocului. Pentru noi obiectivul este calificarea in Cupa UEFA, in primvara. Va fi un meci dificil. Bayern are prima sansa. Dar nu am venit degeaba aici. Noi ne jucam sansa cat de mica este ea".

"Nu stiu daca putem face comparatie intre meciurile de campionat si un meci in Liga Campionilor. Bayern si-a dat seama ce inseamna Steaua. Chiar daca a castigat la Bucuresti, a facut-o foarte greu. Nu pot conta pe Ogararu, Emeghara, Plesan si Kapetanos, chiar daca ultimii doi au facut deplasarea. Am deja echipa in minte. Sunt convins ca voi gasi cel mai bun 11. Daca va juca Arthuro? Face parte din lot, e posibil orice".