Dan Petrescu a tinut sa le raspunda celor de la Dinamo, care au acuzat stilul defensiv al echipei ialomitene. "Autobaza Unirea, ajutata de arbitri, a avut zece ocazii mari", a fost ironic antrenorul Unirii. Marian Iancu, patronul echipei din Timisoara, nu spera ca Unirea sa joace cu aceeasi ardoare si in meciul cu Steaua, din etapa viitoare. "Nu cred ca ei vor juca cu Steaua asa cum au evoluat cu noi, cu Dinamo si cu CFR".

Dan Petrescu, antrenor Unirea Urziceni:

A fost un meci foarte greu. Am inscris repede, dupa care ne-am precipitat, am avut si ghinion pentru ca lui Galamaz i-a curs sange din nas si era in afara terenului la faza golului. Autobaza Urziceni, ajutata de arbitri, a avut vreo zece ocazii mari. Nu am marcat din pozitii incredibile... Nu a fost decat o singura echipa in teren. Dar dupa altii, noi suntem nimic. Ne-au ajutat arbitrii de ne-au omorat.

Marius Onofras, atacant Unirea Urziceni:

A doua repriza a fost a noastra. Am pierdut doua puncte. Pana la urma nu am pierdut, Timisoara e o echipa foarte buna. Mai avem un meci greu cu Steaua. Pentru noi nu e surprinzator ca suntem pe primul loc. Meritam, nu am intrat in vacanta.

Gica Popescu, fost international:

Unirea a aratat ca este echipa care merita primul loc in campionat. Este o echipa la inceput de drum insa sper sa reziste presiunii primei pozitii.

Dushan Uhrin, antrenor FC Timisoara:

In prima jumatate de ora am avut ocazii clare de a inscrie, dar apoi am fost sub presiune si adversarul a fost mai bun. Sunt bucuros pentru punctul castigat. Scorul putea evolua altfel. Am jucat cu niste echipe bune in deplasare si am scapat cu bine. Ultima etapa va hotari cine va fi pe primele locuri. Toate echipele fac acest campionat interesant.

Marian Iancu, finantator FC Timisoara:

Daca Unirea era o echipa buna, ne batea cu usurinta. Noi nu am rezistat pînă la final pentru că în vară au fost unele greşeli în pregătire. Aştept să văd cum se comportă Unirea la meciul cu Steaua, atunci se va vedea adevărata faţă."

Dan Alexa, capitanul lui FC Timisoara:

Antrenorul are tot sprijinul nostru, vrem sa continuam cu dansul.

Gigel Bucur, atacant FC Timisoara:

Cred ca e un rezultat echitabil. Au avut o repriza a doua mai buna. Stiam ca vom intalni o echipa foarte buna. Nu vreau sa compar Unirea cu Steaua, ambele sunt bune. Speram sa primim cele sase puncte si cred ca ni se vor da.