Mircea Rednic jubila la finalul meciului cu FC Timisoara. Ultimul succes al lui Dinamo cu 3-0 in deplasare a fost in sezonul trecut, in etapa a treia, cand ros-albii s-au impus la Piatra Neamt. "Nu suntem de umplutura", a spus antrenorul "cainilor", iar Iancu a afirmat cu fair-play: "trebuie sa recunoastem suprematia lui Dinamo!"

Mircea Rednic: A fost un meci special si totul a fost perfect. Ne descurcam chiar daca am avut accidentati. Nu poti sa ai si rezultate si spectacol, dar azi le-am avut pe amandoua. Nu uitati ca multi jucatori transferati au venit tarziu, nu au facut pregatirea de vara si abia acum se leaga jocul nostru. S-a zis de jucatorii mei ca sunt de umplutura, dar uite ca nu e asa

Marian Iancu, Telesport: Fundasii nostru si-au marcat trei autogoluri in doua meciuri consecutive. Ne-au turnat plumb in picioare. Am ratat si foarte mult, dar asta este, toate au fost impotriva noastra azi.Trebuie sa recunoastem suprematia adversarului.

Conducatorii lui FC Timisoara reclama arbitrajul. Gheorghe Chivorchian considera ca Izvoranu merita eliminat in prima repriza la un fault produs la marginea careului si care nu a fost acordat de arbitrul Hateganu, insa nu contesta victoria lui Dinamo.

Ropotan si Bostina au luat deliberat "rosu" pentru a nu juca in meciul de Cupa cu FCM Botosani si pentru a fi siguri ca vor evolua cu Unirea Urziceni, etapa viitoare.