Antrenorul Fiorentinei e increzator in rezultatul pozitiv pe care echipa sa poate sa-l obtina miercuri in fata formatiei germane, Bayern Munchen. Italienii vor fi agresivi in terenul advers pentru ca nu au nimic de pierdut. Prandelli si-a instruit elevii sa-i anihileze atacurile lui Ribery: "Va trebui sa fim atenti la Ribery, un jucator extraordinar; e dificil de marcat. Va trebui sa-i facem marcaj dublu".

Invinsi in meciul tur cu 0-3 in Germania, italienii vor sa demonstreze in fata propriilor suoporteri ca merita sa faca parte din aceasta competitie: "Cu Bayern Munchen vom face un meci mare. De aceasta data va fi o cu totul alta partida, dar trebuie sa fim rapizi. Meritam o mare performanta, la fel si publicul nostru. Sunt convins ca vom face un meci mare."

Prandelli crede ca meciul retur cu Bayern e momentul oportun sa arate ca Fiorentina e o echipa pe cale sa devina mare. "Suntem o echipa care vrea sa imbunatateasca multe, care vrea sa creasca. Si acestea sunt ocaziile in care putem sa facem acest lucru. Repet: vom face un joc mare. Nu avem nimic de pierdut".

Ribery este amenintarea numarul 1 a italienilor: "Va depinde si de celalalt rezultat din grupa, dar indiferent de asta vreau victorie impotriva unei echipe mari. De asemenea va trebui sa fim atenti la Ribery, un jucator extraordinar; e dificil de marcat. Va trebui sa-i facem marcaj dublu".

Succesul in aceasta partida il reprezinta agresivitatea in careul advers. "Suntem intr-un moment delicat si incercam sa devenim o adevarata echipa. Cu posesia balonului facem lucruri extraordinare, dar in careul advers trebuie sa fim agresivi", a adaugat Prandelli.

De 33 de ani, Viola nu a invins o echipa germana: "Anul acesta trebuie sa fie prima data", spera Cesare Prandelli.