"Nu mai am nevoie de galerie", a anuntat patronul Stelei. Gigi Becali a refuzat biletele trimise de Dinamo clubului din Ghencea si le-a transmis suporterilor din galerie ca sunt pe cont propriu de acum incolo.

In consecinta, Radoi si ai lui nu vor avea parte de nicio incurajare sambata, in Stefan cel Mare. Planul de viitor al conducerii steliste este sa puna pe picioare "o galerie formata din liceeni, imbracati frumos, care vor aplauda si nu vor injura".

"Nu imi trebuie suporteri la meciul cu Dinamo. Noi nu vom recunoaste galeria la acest joc, nu ne asumam nicio responsabilitate, nu vom lua niciun bilet din cele 700 pe care ni le oferise Dinamo. Sa se descurce singuri", a rabufnit patronul vicecampioanei.

In pragul unei crize de nervi, Becali s-a hotarat sa inceapa curatenia de toamna si in peluzele din Ghencea, anuntandu-i pe suporterii ros-albatrilor: "Cu cei de la tribuna a doua si intai n-am nicio treaba, sunt oameni civilizati, eu am cu vagabonzii din peluza. Nu ma injura ei pe banii mei! Acolo sunt numai derbedei, insa vor vedea ei, o sa fac curatenie".