Laurent Blanc, antrenorul formatiei Girondins de Bordeaux, e constient ca CFR are prima sansa in meciul de miercuri seara, insa speranta moare ultima. "Putem sa ne spunem ca n-avem nimic de pierdut, daca vrem sa mai speram la ceva in aceasta competitie. Deci trebuie sa ne impunem", a mentionat Blanc.

O echipa aproape necunoscuta in Europa inainte de participarea in Liga Campionilor, CFR este laudata de tehnicianul francezilor."Putina lume stia cu adevarat aceasta echipa din Cluj inaintea tragerilor la sorti. Dar dupa doua meciuri disputate, i-am luat in serios pe cei de la CFR. Dupa victoria cu Roma si remiza cu Chelsea, sunt favoriti. Este o echipa surpriza, dar care isi merita punctele. Foarte bine organizata, mai ales in ofensiva unde are niste talente individuale si care isi arata in mod egal calitatile in campionatul national.

Cu zero puncte in grupa, antrenorul continua sa spere: "Noi avem zero puncte. Prin urmare, calculele sunt usor de facut si cele trei puncte sunt necesare pentru a continua sa speram".

Pe locul patru in campionatul national, Bordeaux are o singura alternativa: victoria. "Singura certitudine pe care trebuie sa o avem e ca putem invinge aceasta formatie. Este singura alternativa daca vrem sa supravietuim in aceasta grupa", a declarat Blanc potrivit L'Equipe.