Intr-un moment in care selectionerul Domenech nu mai este dorit la nationala, reuseste, totusi, sa-i faca pe francezi sa rada. Nu din proprie initiativa, insa. Joi, jurnalistul francez Georges Alexandre a lansat o carte intitulata Le bêtisier de Domenech (Perlele lui Domenech). Greselile si prostiile au fost adunate de francez intr-o carte ce va face, poate, mii de vanzari in Franta. "Cateodata imi spun ca, daca as fi in fata mea, si eu m-as uri", e una din vorbele de duh ale lui Domenech.

Puterile mistice au pus stapanire pe selectioner: "Sunt 23 de jucatori din care pot sa aleg. La un moment dat, va fi bine sa fac o alegere intre jucatori de valori egale. Eu am mai adaugat un criteriu de selectie... Este partea astrologica, care e de o importanta minima, dar care e intr-adevar la capatul lantului".

Ce e logic e logic, dar oare e destul de logic pentru Domenech? "O partida castigata e intotdeauna mai buna decat una pierduta" sau "E logic sa pierzi cand cealalta echipa a marcat un gol in plus" sunt demne de categoria: nu-i asa ca pamantul e rotund?

"Cea mai mare greseala a mea este ca nu am gasit un motiv sa incep un razboi cu media". Niciodata nu e timpul pierdut. Mai ales ca se apropie meciul cu Romania, iar in cazul unei infrangeri, presa din Franta il va ridica in slavi.

Dupa rezultatele nationalei din ultima vreme, Domenech a ajuns omul negru in ochii suporterilor. Dar se pare ca tehnicianul nu are nicio problema cu asta: "Nu e nicio problema pentru mine daca trebuie sa fiu omul cel mai rau si abrutizat sau regele inselatoriilor".