Comitetului Executiv al FRF a decis, joi, sa depuncteze cu sase puncte pe FC Timisoara tinand cont de adresa FIFA din data de 3 septembrie 2008, in care formatia de pe Bega este acuzata ca nu a executat punctul 3 din hotararea TAS, aceea de a nu folosi culoarea violet, informeaza site-ul FRF.

"Avand in vedere Adresa FIFA din data de 3 septembrie 2008, SC FC Timisoara SA este sanctionata cu 6 puncte depunctare, ca urmare a neexecutarii punctului nr.3 din Hotararea TAS, pronuntata la data de 25 aprilie 2008, referitor la interdicitia de a folosi culoarea violet. Punctele vor fi scazute din punctajul total obtinut pana in prezent de FC Timisoara in sezonul competitional 2008-2009", informeaza frf.ro.

In cazul in care formatia patronata de Marian Iancu nu respecta deciziile impuse de Tribunalul de Arbitraj Sportiv, FRF poate pronunta o sanctiune care ar putea ajunge chiar pana la excluderea din Liga 1 a echipei FC Timisoara. Decizia Comitetului Executiv al FRF va fi pusa in aplicare incepand cu data de 4 septembrie.

FC Timisoara ocupa locul 5 in Liga 1, cu 13 puncte acumulate, iar in urma executarii deciziei FIFA ramane cu numai 7, coborand astfel pana pe locul 12 al ierarhiei.