Dinamovistul Andrei Margaritescu este al treilea fotbalist roman care semneaza in aceasta vara cu gruparea rusa Terek Groznai. Pus pe lista de transferuri de noul antrenor de la Dinamo, Mircea Rednic, mijlocasul la inchidere se alatura in orasul cecen lui Daniel Pancu si Florentin Petre, care au ajuns in ultima saptamana la intelegeri cu gruparea din orasul cecen.

"Am semnat pe trei sezoane cu Terek Groznai. A fost un avantaj ca voi juca la aceeasi echipa cu Pancu si Florentin Petre, dar este, in primul rand, o alegere facuta pentru mine tinand cont de situatia de la Dinamo. Am venit cu sufletul deschis la Groznai, sper sa ma acomodez repede si sa reusesc cat mai multe performante aici", a spus Margaritescu.

Terek Groznai a castigat Cupa Rusiei in 2004 si a participat in Cupa UEFA, fiind eliminata in turul intai. In 2005, au jucat in prima liga din Rusia, dar au retrogradat la finalul sezonului si au revenit in liga de elita la sfarsitul anului trecut. Dupa 11 etape disputate din actualul sezon, Terek ocupa locul 9, la 13 puncte in urma liderului Rubin Kazan.