Galatenii au reactionat virulent fata de ultimele declaratii ale lui Gigi Becali. Marius Stan, presedintele gruparii, l-a desfiintat pe patronul Stelei iar Gabi Paraschiv, capitanul Otelului, a spus ca in timpul meciului, Mirel Radoi il intreba de ce galatenii evolueaza cu atata rautate.

"Este un paradox, stelistii intrebau pe teren de ce jucam cu atata ambitiie, iar unii din tribune ii faceau pe ai nostri blatişti. De ce? Pentru ca un bou vorbeste vrute si nevrute. E un personaj creat de presa. Orice ineptie arunca unul cu patru clase, imediat o dezvolta toti. Comentam prea mult marlaniile unui marlan", s-a dezlantuit Marius Stan.

Finantatorul Stelei s-a abtinut sa ii raspunda presedintelui galatean. "Vreau sa-l iau pe Szekely si daca ii raspund, nu mai pot sa il iau pe jucator", a spus Becali pentru Mediafax.

In schimb, Gabi Paraschiv, capitanul Otelului, a dezvaluit care a fost reactia stelistilor atunci cand au vazut ca echipa galateana este foarte motivata. "Stelistii ne intrebau pe teren de ce jucam. Pai ce voiau, sa ne dam la o parte? Chiar nu i-am inteles pe Radoi si pe Banel, care m-au intrebat pe mine si pe Deac de ce ne batem atat, de ce ne dorim victoria", a spus Paraschiv.