Universitatea Craiova si Otelul Galati, doua echipe lipsite de grijile retrogradarii si de framantarile din zona cupelor europene, au reusit in aceasta dupa-masa un meci antrenant. Oltenii au ratat cat pentru doua meciuri. S-au trezit condusi inca din primul sfert de ora, galatenii deschizand scorul contrar cursului partidei prin Paraschiv. Mijlocasul a reluat plasat, cu capul, mingea centrata de Jula. Oltenii au atacat vijelios. Rand pe rand, Dina (min. 18), Wobay (min. 23) si Prepelita (min. 30 si 32) au trecut pe langa gol, care avea sa vina cu putin inainte de pauza. Dina a reluat spectaculos, pe spate, mingea centrata de Barboianu. Printre ocaziile mari ratate de olteni, s-au "strecurat" si cateva oportunitati ale galatenilor, dar Silviu Lung jr. a scos senzational suturile lui Paraschiv (min. 20 si 28) si Stan (min. 38).

Repriza a doua s-a desfasurat in acelasi ritm alert, dar n-au mai fost atat de multe ocazii de poarta. Finalul a fost palpitant. Baietii lui Napoli au asediat poarta lui Kolev, dar cea mai importanta oportunitate a apartinut celor de la Otelul, care puteau castiga meciul. Deac a sutat din lovitura libera, dar Lung jr. a respins din vinclu (min. 85).

Universitatea Craiova:

Lung jr. - Barboianu, D. Stoica, Mitchell, Rose - Prepelita (min. 83 Craciun), A. Ionescu (min. 68 Gaman), Dilevski, Gangioveanu - Dina (min. 60 Lutu), Wobay

Otelul Galati:

Kolev - Giurgiu, Sg. Costin, S. Ilie, Sălăgean - D. Stan, Viglianti (min. 63 Iorga), Ad. Ionescu, Paraschiv, Deac (min. 90 Labukas) - Jula (min. 80 Elek)