Răzvan Marin are evoluții bune și este unul dintre cei mai constanți jucători de la Empoli în acest sezon, iar mijlocașul român are șansa de a prinde un nou transfer important în cariera sa.

Răzvan Marin, EmpoliFoto: Maurizio Borsari / AFLO / Profimedia

Răzvan Marin ar putea ajunge la Fiorentina - Românul ar urma să îl înlocuiască pe Sofyan Amrabat la echipa din Serie A

Sofyan Amrabat, jucătorul care a impresionat la CM 2022 alături de naționala Marocului, este aproape de a pleca de la Fiorentina, după ce în iarnă a fost curtat intens și de FC Barcelona.

Formația viola îi caută deja înlocuitor marocanului, iar italienii de la calciomercato.com anunță că Răzvan Marin ar fi una dintre variantele echipei de pe Artemio Franchi.

Pietro Chiodi, agentul lui Răzvan Marin, ar fi făcut o vizită în cursul zilei de vineri la sediul clubului din Florența, relatează sursa citată.

Răzvan Marin a evoluat în 24 de partide în acest sezon pentru Empoli, reușind să marcheze două goluri și să ofere două assist-uri.

El este împrumutat până la finalul acestui sezon de la Cagliari, dar sunt șanse mari ca acesta să rămână chiar și la Empoli dacă mutarea la Fiorentina nu se va concretiza.

În prezent, Marin este cotat la 8 milioane de euro conform Transfermarkt, fiind și un component de bază al echipei naționale de fotbal a României.