Chelsea a câștigat un singur meci în anul 2023, cel cu Crystal Palace, iar răbdarea conducerii alb-albaștrilor a atins limita maximă. Mai mult decât atât, londonezii au deja și un favorit pentru postul de antrenor principal.

Graham PotterFoto: Zac Goodwin / PA Images / Profimedia

Todd Boehly vrea să îl demită pe Graham Potter - Luis Enrique, marele favorit pentru a-l înlocui

Locul 10 în Premier League, înfrângere în prima manșă a optimilor UEFA Champions League și un singur succes în 2023 - cam așa arată anul acesta pentru Chelsea cu Graham Potter pe banca tehnică.

Deși în ultimul timp susținerea conducerii pentru fostul antrenor al celor de la Brighton a fost necondiționată, jurnaliștii de la Fichajes scriu că Todd Boehly este gata să îl demită pe Graham Potter.

Chelsea a bătut orice record în materie de transferuri în acest sezon, dar investițiile făcute nu au adus deloc rezultatele scontate.

Concret, dacă Chelsea nu va reuși să treacă de Borussia Dortmund și să se califice în sferturile UEFA Champions League, Graham Potter va fi demis.

Mai mult decât atât, sursa citată precizează că cei din conducerea clubului au deja o variantă de înlocuitor, Luis Enrique (fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a Spaniei).

Dacă într-adevăr Luis Enrique va ajunge la Chelsea, acesta va deveni al 7-lea antrenor spaniol din Premier League, după Javi Gracia (Leeds), Mikel Arteta (Arsenal), Pep Guardiola (Manchester City), Unai Emery (Aston Villa), Julen Lopetegui (Wolverhampton) și Ruben Selles (Southampton - interimar).