Eșecul suferit de Bayern Munchen în Bundesliga împotriva celor de la Borussia M'Gladbach (3-2) a atras o sancțiune pentru antrenorul Julian Nagelsmann.

Julian NagelsmannFoto: ANGELIKA WARMUTH / AFP / Profimedia

Julian Nagelsmann, amendat de Federația Germană de Fotbal după acuzațiile făcute asupra arbitrajului la meciul pierdut de Bayern Munchen cu Borussia M'Gladbach

Competiția pentru titlu în Bundesliga se dă în prezent între Bayern Munchen, Borussia Dortmund și surpriza Union Berlin.

În ultima etapă de campionat, campioana en-titre nu a reușit să treacă de Borussia M'Gladbach, iar antrenorul Julian Nagelsmann a contestat arbitrajul.

Dayot Upamecano fusese eliminat după doar 8 minute, iar tehnicianul bavarezilor a avut un derapaj necontrolat la adresa arbitrului.

În aceeași seară, Nagelsmann a postat un mesaj pe Twitter prin care și-a cerut scuze pentru reacția avută la finalul meciului.

„Emoţiile fac parte din sport. Trebuie însă să-mi cer scuze pentru felul cum cum mi-am ales cuvintele împotriva brigăzii (de arbitri) din jurul lui Tobias Welz.” - a scris acesta.

Acesta este și unul dintre motivele pentru care Federația Germană de Fotbal l-a amendat doar cu suma de 50 de mii de euro.