Nicolo Zaniolo nu mai este dorit la AS Roma, iar echipa antrenată de Jose Mourinho ar fi ajuns la un acord cu Galatasaray pentru transferul său.

Nicolo Zaniolo, AS RomaFoto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Nicolo Zaniolo, noul jucător al celor de la Galatasaray - Jucătorul era supranumit noul Francesco Totti

În vârstă de 23 de ani, Nicolo Zaniolo era văzut drept unul dintre tinerii de perspectivă ai echipei AS Roma, dar accidentările grave l-au zdruncinat serios pe mijlocașul ofensiv.

Jose Mourinho a precizat că nu mai are încredere în potențialul său, iar mai multe cluburi din Europa și-au exprimat interesul pentru a-l împrumuta pe fotbalistul italian.

Bournemouth, Newcastle United și chiar AC Milan sunt formațiile care și l-au dorit pe Zaniolo, însă în cele din urmă acesta va ajunge în Superliga Turciei.

Fabrizio Romano anunță că Galatasaray și AS Roma au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al acestuia, în schimbul sumei de 20 de milioane de euro.

Zaniolo va semna un contract valabil pe 4 sezoane și jumătate, urmând să încaseze undeva la aproximativ 3.5 milioane de euro pe an. Nicolo Zaniolo va avea și o clauză de reziliere de 35 de milioane de euro.

În tricoul "giallorossilor", Zaniolo a strâns 128 de apariții, a marcat 24 goluri și a oferit 18 pase decisive.