Real Madrid nu trece printr-o perioadă bună, iar formația pregătită de Carlo Ancelotti a pierdut duminică în deplasarea de la Mallorca, scor 1-0.

Carlo AncelottiFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Carlo Ancelotti spune că Real Madrid va lupta pentru titlu până în ultimul moment

Fără Ferland Mendy, Karim Benzema și Thibaut Courtois (accidentat chiar înainte startului jocului), Real Madrid a pierdut în deplasarea de la Mallorca.

Nacho Fernandez a marcat un autogol, iar Marco Asensio a irosit o lovitură de la 11 metri pentru campioana Spaniei.

5 puncte sunt în prezent între Barcelona și Real Madrid, iar echipa lui Xavi are și un meci mai puțin disputat.

La conferința de presă de la finalul meciului, Carlo Ancelotti a fost destul de dezamăgit în urma jocului slab făcut de elevii săi.

„Suntem devastați. Golul primit repede și penalty-ul ratat ne-au demoralizat total și au decis rezultatul final al partidei. Trebuie să ne concentrăm acum pe Campionatul Mondial al Cluburilor. Suntem nerăbdători.” - a spus Carlo Ancelotti.

Întrebat dacă ar fi introdus alți jucători în primul 11, Carlo Ancelotti a răspuns imediat și a fost destul de clar.

„Dacă am greșit primul 11? Nu am putut să-l joc pe Toni Kroos pentru că nu era sută la sută, iar Luka Modric avea nevoie de odihnă. O să luptăm pentru titlu până la final. Nu s-a terminat încă. Mai sunt destule meciuri.

L-am pus pe Asensio să bată penalty-ul și nu pe Rodrygo pentru că am considerat că ratarea de la Cupa Mondială încă îl afectează.

Benzema și Modric sunt primii doi, după decid în funcție de cine joacă.” - a încheiat Ancelotti.