De când a fost împrumutat în Serie B la Genoa, Radu Drăgușin a început să strângă tot mai multe meciuri ca titular.

Radu DragusinFoto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Conform seriebnews.com, fundașul român a intrat în vizorul unei echipe calificate în optimile de finală ale UEFA Champions League.

Tottenham - gigantul de pe urmele lui Radu Drăgușin

Conform presei italiene, internaționalul român în vârstă de 20 ani se află în vizorul celor de la Tottenham Hotspur, formație clasată pe poziția a patra în campionatul Angliei.

Până în prezent, Radu Drăgușin a strâns 14 partide în tricoul grifonului genovez. El a mai fost urmărit de englezi în perioada când evolua pentru Juventus, însă, conform sursei citate, negocierile nu s-au mai concretizat.

Genoa are și ea o clauză de cumpărare definitivă pentru Radu Drăgușin, așadar, rămâne de văzut dacă peste o lună, când va începe perioada de mercato, Tottenham va înainta o ofertă către Juventus Torino, clubul de care aparține în prezent românul.

„Drăgușin măsoară 1,91 metri și este comparat cu Virgil Van Dijk. Este foarte puternic la duelurile aeriene, confortabil cu mingea la picior, iar Tottenham ar face o mutare grozavă. Paratici îl cunoaște, iar Conte este un antrenor de top. Amândoi s-au născut și au lucrat în Italia, l-ar putea ajuta pe Drăgușin să se adapteze la viața din Anglia și la Premier League.” - au scris cei de la tbrfootbal.com.

Totodată, formația antrenată de Antonie Conte este interesată și de colegul lui Radu Drăgușin, este vorba despre danezul în vârstă de 21 ani, Morten Frendrup (mijlocaș).