Lionel Messi a fost protagonistul uneia dintre cele mai spectaculoase mutări din vara anului 2021, când Paris Saint Germain a fost echipa câștigătoare pentru semnătura starului argentinian.

Lionel MessiFoto: JEAN CATUFFE/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Acum, după un an și câteva luni la Paris Saint Germain, Messi este deja căutat de multe cluburi din Europa și chiar și din America.

Oficialii celor de la Inter Miami, încrezători că îl vor convinge pe Lionel Messi să semneze

Lionel Messi mai are contract cu Paris Saint Germain până în vara anului 2023, iar Barcelona are concurență în ceea ce privește transferul fotbalistului care a câștigat de 7 ori Balonul de Aur.

Conform jurnalistului David Ornstein, oficialii celor de la Inter Miami, formație din Major League Soccer, au avut mai multe întâlniri cu tatăl lui Messi, Jorge, în speranța că îl vor convinge pe argentinian să meargă să joace în America încă de la începutul anului 2023.

Discuțiile dintre cele două părți nu sunt deloc recente, echipa patronată de David Beckham manifestându-și interesul pentru Messi încă de acum câțiva ani, de pe vremea când acesta evolua în tricoul celor de la FC Barcelona.

Ar fi cu o adevărat o lovitură de excepție pentru imaginea fotbalului american, care a adus de-a lungul timpului super fotbaliști cum ar fi Kaka, Zlatan Ibrahimovic, David Villa sau Gonzalo Higuain.

Discuțiile vor continua după Campionatul Mondial din Qatar, când cele două părți vor sintetiza toate detaliile mutării, urmând ca Messi să dea undă verde acestui transfer care pare fantezist la ora actuală.

De când a sosit pe Parc des Princes, Lionel Messi a strâns 51 partide în tricoul campioanei Franței, pentru care a marcat 23 goluri și a oferit 28 pase de gol.