Hope Solo, fostul portar al naționalei feminine de fotbal a Statelor Unite, a fost arestată în Carolina de Nord pentru conducere în stare de ebrietate şi abuz asupra copiilor ei. Fosta sportivă este campioană mondială şi dublă campioană olimpică.

Hope Solo fostul portar al nationalei de fotbal a Statelor UniteFoto: Captura YouTube

Un martor a susţinut că Solo era leşinată la volanul maşinii ei, având motorul pornit și fiind în stare de ebrietate. Cei doi copii ai ei în vârstă de doi ani se aflau în vehicul, pe bancheta din spate.

Fostul portar al reprezentativei Statelor Unite s-a opus joi arestării într-un incident ce a avut loc în parcarea unui magazin din Winston-Salem, Carolina de Nord.

Hope Solo a fost încarcerată la un centru de detenţie din Forsyth County. Ulterior, ea a fost eliberată şi se află la domiciliu, alături de soţul ei, fostul jucător de fotbal american Jerramy Stevens şi de copiii cuplului, cei doi gemeni care se aflau în mașină cu ea, conform News.ro.

Hope Solo a fost sfătuită să nu dea declarații despre cele petrecute

„La sfatul consilierului ei, Hope nu poate vorbi despre această situaţie, dar doreşte ca toată lumea să ştie că băieţii sunt viaţa ei, că a fost eliberată imediat şi acum este acasă cu familia ei, că povestea este mai puţin gravă decât sugerează acuzaţiile iniţiale şi că ea aşteaptă cu nerăbdare oportunitatea de a se apăra în faţa acestor acuzaţii”, a spus avocatul Rich Nichols, cel care o reprezintă pe fosta sportivă.

Hope Solo (40 de ani), campioană olimpică în 2008 şi 2012 şi campioană mondială în 2015, a mai avut probleme cu legea. În 2014, a fost reţinută pentru că şi-a lovit sora vitregă şi un nepot de 17 ani în timpul unui scandal în familie.

Cu acelaşi prilej, a agresat verbal un poliţist, pe care l-a înjurat şi l-a amenințat că-l lovește. La acea vreme, ea a explicat că a acţionat în legitimă apărare şi cazul a fost clasat.