Clubul de fotbal Manchester United a inaintat o plangere la UEFA dupa ce vedeta sa, portughezul Cristiano Ronaldo, s-a plans antrenorului Sir Alex Ferguson ca a fost orbit de un laser chiar inainte de startul partidei cu lionezii, contand pentru optimile Ligii Campionilor, informeaza BBC.

"Am raportat tot ceea ce s-a intamplat inainte de startul partidei la UEFA, instiintandu-l de asemenea si pe observatorul partidei", a comentat Alex Ferguson patania unuia dintre elevii sai.

Forul european va analiza, cu ajutorul inregistrarilor facute la stadion, acest incident si va lua o hotarare in cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, un numar de 47 de persoane au fost retinute dupa ultimul fluier din cauza faptului ca au aruncat cu diverse obiecte inspre terenul de joc si pentru ca s-au luat la bataie. Politia franceza nu a precizat deocamdata nationalitatea celor investigati.

Olimpique Lyon si Manchester United au terminat la egalitate, scor 1-1, partida desfasurata pe Stade Gerland, britanicii fiind favoriti la calificarea in sferturile de finala.