Real Madrid a suferit o infrangere umilitoare chiar pe propriul teren, scor 1-2 cu Leganes (locul 13 in La Liga), fiind eliminata in sferturile Cupei Spaniei. Echipa lui Zinedine Zidane castigase cu 1-0 meciul tur si parea ca nu va avea probleme in a ajunge in penultima faza a competiei, insa cei de la Leganes au dat lovitura pe "Santiago Bernabeu".

HotNews.roFoto: Hotnews

Oaspetii s-au impus prin golurile lui Javi Erasso (32') si Gabriel Pires (55'). Unicul gol al "galacticilor" a fost inscris de Karim Benzema, in debutul reprizei secunde (47').

Leganes este prima formatie din istorie care o elimina pe Real Madrid din Cupa Spaniei, dupa ce a pierdut pe propriul teren in mansa tur.

Rezumatul partidei Real Madrid vs Leganes.

Intr-o alta partida disputata miercuri, Valencia s-a impus cu 3-2 la loviturile de departajare pe terenul celor de la Deportivo Alaves. La finalul timpului regulamentar de joc si al prelungirilor, gazdele conduceau cu 2-1.

Ultimul meci din sferturile Cupei Spaniei, FC Barcelona - Espanyol Barcelona, se disputa joi, de la ora 22:30, pe Camp Nou. In meciul tur, Espanyol s-a impus cu 1-0, gratie reusitei lui Melendo (88').