CS U Craiova a castigat confruntarea de pe teren propriu impotriva liderului CFR Cluj, scor 2-1, contand pentru etapa a XXII-a a Ligii 1. Intr-o atmosfera incredibila creata de fanii olteni, echipa lui Devis Mangia i-a administrat lui CFR Cluj a treia infrangere in actualul sezon al campionatului si s-a apropiat la sase puncte de prima pozitie a clasamentului.

HotNews.roFoto: Hotnews

Baluta '45+1 si Mitrita '51 au adus a 12-a victorie pentru CS U Craiova in actualul sezon al Ligii 1. Vera '61 a inscris singurul gol al ardelenilor.

In minutul 81, Baluta a vazut al doilea cartonas galben, pentru un fault asupra lui Culio, si a fost eliminat.

CFR Cluj ramane lider, cu 49 de puncte, insa FCSB va avea ocazia sa se apropie la doar doua lungimi daca se va impune in partida cu FC Viitorul.

Dan Petrescu: Suntem suparati ca am pierdut, dar nu este o infrangere apasatoare

"Suntem suparati ca am pierdut. Craiova a fost mai buna ca noi 20 de minute, apoi noi 70 de minute. Au fost doua faze clare care ne-au dezavantajat, la primul gol nu a fost corner, apoi aveam un penalti la Gustavo. Nu voiam sa pierdem ultimul meci, mai ales ca nu meritam, dar nu este o infrangere apasatoare. Important este sa mergem in cupele europene, nu titlul este obiectivul meu", a declarat Petrescu la Digisport, potrivit News.ro.

Echipele:

CS Universitatea Craiova: Calancea - Popov, Kelici, Martici - Briceag, Zlatinski, Mateiu, Bancu - Mitrita (Gustavo '60), Baluta, Burlacu (Popa '77). Antrenor: Devis Mangia

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, A. Muresan, Camora - Rus (Nouvier '85), Culio - Deac, Djokovici (Vera '61), Paun (Mailat '69)- Omrani. Antrenor: Dan Petrescu

Cartonase galbene: Kelici '42, Baluta '64, '81, Calancea '73, Bancu '80 / Arlauskis '45+1, Deac '45+2

Cartonas rosu: Baluta '81

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, ajutat de Octavian Sovre si Valentin Avram, in timp ce Horia Mladinovici a fost rezerva.

Observatori au fost Adrian Vidan si Dan Potocianu.

Se vor mai disputa in etapa a XXII-a:

Duminica:

17:30 Poli Iasi - FC Juventus Bucuresti

20:00 FCSB - FC Viitorul

Luni:

17:00 Voluntari - Sepsi

20:00 Poli Timisoara - Dinamo

Liga 1, clasament in timp real:

Sursa foto: captura soccerstand.com