Federatia Romana de Fotbal (FRF) a anuntat, joi, ca Ionut Badea, care a facut parte din staful lui Christoph Daum, nu mai este antrenorul secund al echipei nationale, relateaza News.ro.

"Dupa ce colaborarea lui Christoph Daum cu Federatia Romana de Fotbal a ajuns la final, presedintele Razvan Burleanu a avut astazi o discutie si cu Ionut Badea, antrenor secund al fostului selectioner al primei reprezentative. In urma acestei intalniri, Ionut Badea si Federatia Romana de Fotbal au convenit asupra incheierii colaborarii incepand cu data de 21 septembrie 2017", se arata pe site-ul FRF.

Conducerea FRF a convenit, saptamana trecuta, cu germanul Christoph Daum incetarea colaborarii. Daum era selectionerul Romaniei din iulie 2016. Sub conducerea sa, prima reprezentativa a disputat zece meciuri (opt oficiale, doua amicable) si a inregistrat trei victorii, trei remize si patru infrangeri. La 4 septembrie, selectionata Romaniei a fost invinsa de nationala Muntenegrului, scor 1-0, in etapa a opta a grupei E si a ratat orice sansa de calificare la Cupa Mondiala din 2018.

Duminica, FRF a ajuns la un acord cu Cosmin Contra pentru postul de selectioner. Acordul urmeaza sa fie aprobat, vineri, de Comitetul Executiv al FRF.