Managerul general al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat ca jucatorii sai sunt tineri, au nevoie de experienta si acum trebuie sa munceasca mai mult, dupa eliminarea cu APOEL Nicosia din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, potrivit news.ro.

"Noi trebuia sa fiem mai atenti, sa dam goluri, singurul lucru pozitiv e ca a revenit Coman, a facut un meci bun, s-a vazut ca are calitate. Echipa noastra e tanara, capata experienta, ne asteptam sa fie mai bine, capul jos, ne intoarcem la munca, invatam din orice. Maine e alta zi, vom vedea ce vom face", a declarat Hagi.

Formatia FC Viitorul a fost invinsa, miercuri seara, in deplasare, cu scorul de 4-0 dupa prelungiri, de APOEL Nicosia, si a ratat sansa de a ajunge in play-off-ul Ligii Campionilor, dupa ce in prima mansa a turului trei preliminar a invins cu 1-0. Constantenii vor evolua in play-off-ul Ligii Europa.

APOEL a inscris trei goluri in prima repriza a prelungirilor. Golurile au fost marcate de Carlao '54, Merkis '93, De Camargo '94, Efrem '105+1

APOEL va juca in play-off-ul Ligii Campionilor, iar FC Viitorul in play-off-ul Ligii Europa. Tragerea la sorti a play-off-ului LC va avea loc vineri, la ora 13.00, la Nyon, iar o ora mai tarziu va avea loc si cea pentru Liga Europa.