In ultimele zile, s-a tot vorbit despre iminenta trecere a lui Neymar de la Barcelona la PSG, in schimbul a 222 de milioane de euro, suma care reprezinta clauza de reziliere a contractului atacantului brazilian. Gerard Pique, cunoscut pentru implicarea lui in sanul echipei catalane, a postat pe Instagram o poza cu Neymar si mesajul "ramane", punand astfel capat speculatiilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

Principalele ziare spaniole au tot scris despre plecarea lui Neymar de pe "Camp Nou". Nemultumit ca nu este principala vedeta a echipei (este mereu in umbra lui Messi), brazilianul si-ar fi dat acceptul sa plece la Paris.

222 de milioane de euro suma de transfer si un salariu de aproximativ 29 milioane de euro pe stagiune (aproape dublu fata de cat incaseaza la Barca).

Autor al unei dublu in amicalul cu Juventus, Neymar se pare ca va ramane totusi la Barcelona, asigurarile venind din partea lui Gerard Pique, bun prieten cu starul brazilian.

Fundasul catalan a postat pe Instagram o poza in care apare alaturi de Neymar si mesajul: "ramane".

Barcelona, prin vocile oficialilor sai, a precizat in mai multe randuri ca nu-l vinde pe Neymar si ca fotbalistul va pleca doar daca cineva ii va achita clauza de reziliere a contractului.

Ramane de vazut cata dreptate a avut Pique si daca Neymar va continua sa imbrace tricoul cu numarul 11 al formatiei catalane.