Gaz Metan Medias da lovitura la Bucuresti, la capatul unui meci in care oamenii lui Pustai au inscris la singurul sut pe poarta, iar Steaua a ratat inclusiv din penalty si nu a putut profita nici de omul in plus avut in ultmele 20 de minute, potrivit prosport.ro.

Laurentiu ReghecampfFoto: HotNews / DP

Gaz Metan a deschis cu noroc scorul in minutul 25, atunci cand un sut slab al lui Munteanu de la 30 de metri a fost deviat in propria-i oarta de catre Mitrea. Steaua a avut sansa egalarii in minutul 54, tunci cand Adi Popa a fost faultat in careu. Boldrin a trimis insa mingea in bara, iar apararea Gazului a facut restul.

Cretul, cel care il fautase pe Adi Popa, mai comite o imprudenta, ia al doilea galben, iar Steaua a jucat cu un om in plus din minutul 71. Paradoxal, apararea mediesenilor s-a dovedit chiar mai sigura in ultimele 20 de minute, iar Pustai obtine o victorie mare in fata lui Reghecampf, antrenorul care declarase cu o zi inainte ca Steaua nu are cum sa aiba probleme cu echipa Mediasului.

Gigi Becali: Mitrea si Golubovici nu vor mai juca la Steaua. Sunt baieti buni, se antreneaza bine, dar nu vor mai juca la Steaua.

Reghecampf, inaintea meciului: "Trebuie sa fim atenti si sa luam jocul in serios, dar nu cred ca vor fi probleme cu Medias. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nivelul echipei noastre este mult mai mare"