Steaua s-a impus in deplasarea cu Voluntari, scor 3-2, intr-o partida din etapa a zecea a Ligii I, disputata pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti. Momcilovic a stabilit invingatoarea cu cinci minute inainte de finalul meciului, dupa o lovitura libera executata de Boldrin. Echipa lui Laurentiu Reghecampf ramane liderul campionatului, cu 23 de puncte.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ivanovici a deschis scorul pentru ilfoveni in minutul 25, cu un sut plasat de la marginea careului. In minutul 28, Adi Popa a restabilit egalitatea, cu un sut din interiorul careului, dupa o centrare deviata cu capul de Tanase. Echipa lui Reghecampf a avut sansa de a trece in avantaj inainte de pauza, dar De Amorim a fost blocat de apararea ilfovenilor.

In minutul 49, De Amorim a obtinut un penalty dupa un duel cu Filipov, iar Boldrin a transformat lovitura de la 11 metri si a adus-o pe Steaua in avantaj. Marinescu (59') a profitat de o greseala a lui Enache, a centrat perfect in careu, iar Balan a reluat cu capul si a inscris golul egalizator.

Momcilovic a marcat golul victoriei cu cinci minute inainte de finalul partidei, dupa o lovitura libera executata de Boldrin. Ilfovenii au incercat egalarea, insa mingea trimisa de Popadiuc a fost retinuta de Nita.

Steaua ramane lider, cu 23 de puncte in 10 etape, la o distanta de 3 puncte de CS U Craiova, pe care o intalneste etapa viitoare.

FC Voluntari are 11 puncte si este pe locul 9, la egalitate cu Concordia Chiajna.

In partida urmatoare, Steaua va juca cu Villarreal, in a doua etapa din Grupa L a Europa League. Meciul va avea loc joi, 29 septembrie, pe Arena Nationala, de la ora 20:00.

Au evoluat echipele:

FC Voluntari: Bornescu - Filipov, I. Balaur, Maftei, Acsinte - Novac (Spahija '90+1), Marinescu - Capatina (Popadiuc '69), Cernat, Ad. Balan (Lungu '78), Ivanovici. Antrenor: Dinu Todoran. Director tehnic: Florin Marin.

FC Steaua: Nita - Tamas (Enache '58), Moke, Tosca, Momcilovic - Sulley, V. Achim (Tudorie '58) - Ad. Popa, Boldrin, De Amorim - Fl. Tanase (Jakolis '77). Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Cartonase galbene: Acsinte '36, Filipov '39 / Tamas '32, Enache '72, Nita '90+4

Arbitri: Ovidiu Hategan - Octavian Sovre, Imre-Laszlo Bucsi - Andrei Florin Chivulete