Astra este foarte aproape de a se desparti de Constantin Budescu, jucatorul fiind dorit de Al Ahli Dubai. Oferta este una de 1,1 milioane de euro, iar formatia din Giurgiu este foarte aproape sa o accepte din cauza problemelor financiare cu care se confrunta. "Exista o oferta concreta. Budescu si-a facut datoria pentru echipa, avem nevoie de bani", a fost de parere Marius Sumudica, antrenorul liderului din Liga 1.

Constantin BudescuFoto: afcastragiurgiu.ro

"Exista o oferta concreta, scrisa. Din cate stiu eu, ramane sa se inteleaga cu jucatorul si, nu in ultimul rand, sa se inteleaga asupra termenilor de plata. Nu stiu detalii despre transfer, stiu doar ca exista aceasta oferta concreta. Budescu si-a facut datoria fata de Astra cu varf si indesat. Si pentru el e o oprtunitate, ar castiga multi bani, nici Astra nu traverseaza o perioada prea buna financiar, iar suma este una importanta.

Cu siguranta ne va lipsi, va fi greu sa il inlocuim. Daca domnul Niculae era liber nu se ajungea la suma asta de transfer. Dar acum avem nevoie de bani. E un mod de a linisti echipa, de a merge mai departe si de a ne lupta" - Marius Sumudica, la Dolce Sport.

Budescu a imbracat de 153 de ori tricoul celor de la Astra, reusind 59 de goluri si 44 de pase de gol. A bifat si sapte selectii la prima reprezentativa a Romaniei.

Dupa 21 de etape disputate, Astra Giurgiu se afla pe prima pozitie in Liga 1, cu 42 de puncte. Echipa antrenata de Marius Sumudica este urmata de Viitorul (40 de puncte) si Pandurii (39).