La putin timp dupa ce Steaua a bifat o noua evolutie jalnica in acest sezon, fiind eliminata din Cupa Romaniei de Unirea Urziceni, Gigi Becali si-a reafirmat dezinteresul pentru aceasta competitie.

Patronul ros-albastrilor considera ca echipa sa si-a indeplinit obiectivul la Urziceni "reusind" sa evite o infrangere la o diferenta de trei goluri. "Pentru lucrurile care nu ma intereseaza, nu ma lupt. Nu m-am simţit umilit, pentru ca obiectivul meu asta a fost, sa nu luam trei de la Urziceni !", a spus Becali, care l-a reconfirmat in functie pe antrenorul Marius Lacatus in pofida faptului ca Steaua continua sa dezamageasca.

La capitolul "intariri", latifundiarul din Pipera are in vedere mai multi fotbalisti de la Gloria Buzau, formatie aflata pe un modest loc 12, in clasamentul Ligii 1. "Acum, in iarna, voi face curatenie mare in cadrul lotului. O sa-i aduc inapoi pe jucatorii mei de la Buzau, care ne-au incurcat in campionat: Tudose, Dino Ezze si Litu. L-as fi adus si pe Bunica, dar a dat un gol in tot turul, si ala cu noi !"

Gigi Becali nu a dorit sa-i nominalizeze si pe jucatorii la care va renunta din iarna, insa cele mai mici sanse de a ramane in Ghencea le au Victoras Iacob, Valentin Badoi, Croitoru, Zaharia si Vatca.