Rafa Benitez nu va uita cu siguranta primul El Clasico pe care il bifeaza din postura de antrenor al primei echipe a Madridului, tehnicianul fiind invins categoric de Barcelona, chiar pe "Santiago Bernabeu", scor 4-0. "Suntem cu totii de blamat, insa e clar ca n-am ales bine prima echipa", a punctat antrenorul spaniol.

Rafa BenitezFoto: HotNews / DP

"Am facut greseli și am platit pentru ele. Suntem cu totii de blamat, trebuie sa ramanem uniti si sa lucram in continuare. Ce ma intereseaza cel mai mult este ca echipa sa se recupereze din punct de vedere emotional. Trebuie sa ne revenim inca de la urmatorul meci, asta este o obligatie fata de fanii nostri" - Rafa Benitez, intr-o conferinta de presa, citat de Digisport.

"Nu a fost deloc ce am dorit. Ideea era sa atacam, sa presam, sa recuperam rapid. Uneori am reusit, dar in alte momente nu, si am fost taxati. Am ales jucatori cu calitate si experienta, dar nu si 100% sanatosi. Alcatuiesc prima echipa incercand sa folosesc cea mai buna echipa pe care o am. Ar fi trebuit sa avem mai multa calitate pe teren. E clar ca n-am ales bine prima echipa" - Rafa Benitez.

"Castigam sau pierdem cu totii. Nu vorbim despre lipsa de atitudine. Am facut greseli si am platit pentru ele. Ocazia lui Marcelo de la 2-0 a fost un moment de cotitura. E logic ca am pierdut de o asemenea maniera in fata Barcelonei", a conchis antrenorul Realului.

Rezultate consemnate duminica:

Real Sociedad - Sevilla 2-0

Real Madrid - Barcelona 0-4

Espanyol - Malaga 2-0

Valencia - Las Palmas 1-1

Deportivo La Coruna - Celta Vigo 2-0

Clasament:

1 FC Barcelona 30 puncte

2 Real Madrid 24

3 Atletico Madrid 23 (-1 joc)

4 Celta Vigo 21

5 Villarreal 20 (-1 joc) etc.