​Barcelona i-a administrat, sambata seara, Realului una din cele mai rusinoase infrangeri din istoria confruntarilor directe. Pe langa scorul incredibil (0-4), conteaza mult maniera in care catalanii s-au impus pe Santiago Bernabeu, pe teren fiind de multe ori o singura echipa. Pentru a intelege si mai bine umilinta, mai trebuie precizat faptul ca unii din spectatorii gazdelor l-au aplaudat pe Iniesta in momentul schimbarii si i-au fluierat pe favoriti in momentul in care atingeau mingea (n.r. spre finalul disputei).

HotNews.roFoto: Hotnews

Au marcat: Luis Suárez (11', 74'), Neymar (39') si Iniesta (53').

In urma acestui rezultat, Barcelona a acumulat 30 de puncte (dupa 12 etape - se afla pe prima pozitie), in timp ce Realul a ramas la 24.

"Madridul ramane in ruine" - As.com.

"Realul arde in flacari dupa o asemenea rusine. Instinctul de pradator nu e in ADN-ul lor" - Luis Nieto, intr-un editorial dupa El Clasico de sambata seara.

"Barcelona scufunda Realul cu o goleada scandaloasa in El Clasico. Criza se adanceste, dupa un nou joc dezastruos al lui Rafa Benitez. Real a naufragiat in fata unei Barça fara Messi" - Sport.es.

"Simfonie spectaculoasa a Barçei si concert de fluieraturi pentru Real Madrid" - Mundo Deportivo.

Vezi aici rezumatul partidei Real Madrid - FC Barcelona: