Cluburile Dinamo si Rapid au fost sanctionate cu 25.312 lei, respectiv 11.250 de lei penalitate sportiva de Comisia de Disciplina a FRF, ca urmare a incidentelor provocate de suporterii proprii la meciurile cu FC Brasov si Petrolul Ploiesti, informeaza site-ul oficial al LPF, conform Mediafax.

Suporterii celor doua grupari au introdus si aprins materiale pirotehnice in incinta arenelor sportive la meciurile Rapid - Petrolul Ploiesti (etapa a XXII-a) si FC Brasov - Dinamo (etapa a XXIII-a). In plus, fanii dinamovisti au aruncat cu materialele pirotehnice spre alti spectatori si spre terenul de joc.

Jucatorii eliminati in partidele din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I au fost sanctionati dupa cum urmeaza: Wolakiewicz Hubert (Astra Giurgiu) - o etapa de suspendare si penalitate sportiva de 740 lei, Alexandru Tudorie - o etapa si 740 lei, Ionut Putanu (FC Viitorul) - o etapa si 740 lei, Razvan Ionut Gorea (Ceahlaul Piatra Neamt) - o etapa si 740 lei, Marko Bencun (FC Brasov) - o etapa si 740 lei.