Sediul clubului Sahtior Donetk, a carui echipa de fotbal este antrenata de catre Mircea Lucescu, a fost ocupat de rebelii pro-rusi, care lupta pentru alipirea la Rusia a regiunii Donetk, anunta sport.ro. Zona este deja parasita dupa bombardamentele din ultima perioada, iar arena lui Sahtior in care s-au investit 300 de milioane de euro a suferit daune serioase.

"In acest moment, sediul clubului este ocupa de oameni armati. Se investigheaza in acest moment circumstantele acestui incident", scrie site-ul oficial al lui Sahtior.

Mai multi jucatori straini au refuzat sa se intoarca in Ucraina dupa cantonamentul de vara, iar Mircea Lucescu s-a gandit sa plece. Acum a decis sa ramana si sa isi ajute clubul in aceasta perioada grea. Sahtior joaca doua amicale in Romania in acest weekend, cu U Cluj si CFR, potrivit sport.ro.

In ultimele zile, s-a speculat tot mai mult ca Mircea Lucescu negociaza cu patronul "minierilor" o incetare amiabila a colaborarii pentru a putea prelua echipa nationala in conditiile in care Victor Piturca ar pleca dupa meciul cu Grecia sa antreneze in Arabia Saudita. Informatia nu a fost confirmata insa.