Incidente intre jucatori au avut loc, duminica, pe culoarul de la vestiarele arenei din Soseaua Stefan cel Mare, dupa meciul Dinamo - Astra Giurgiu, scor 2-0, fiind necesara interventia agentilor de securitate, relateaza Mediafax.

Potrivit unor martori, portarul Astrei, Dani Coman, care avusese in timpul partidei o altercatie cu Valentin Lazar, l-a lovit cu capul in fata pe jucatorul dinamovist, moment in care au sarit la bataie mai multi jucatori, fiind nevoie de interventia agentilor de securitate.

"E vorba de o stare de nervozitate prea mare. Nu e normal ce se intampla, nu e normal sa agresezi un adversar, desi inteleg ca ai pierdut meciul. Parca prea s-a sarit calul. Nu pot sa comentez mai multe, a fost o altercatie intre Dani Coman si Lazar. Poate ca a inceput din timpul meciului, de cand Lazar a ratat, dar nu e normal sa se intample asa ceva. Ceea ce am vazut mi se pare absurd", a declarat tehnicianul dinamovist Flavius Stoican.

Antrenorul secund al Astrei, Cezar Zamfir, a afirmat ca nu a vazut incidentul: "Nu am vazut incidentul, dar am inteles ca s-au batut pe acolo. Nu stiu de ce nu i-au lasat pe jucatori sa iasa, poate au vrut sa se linisteasca apele. A fost clinciul acela in timpul meciului, poate s-au injurat, nu stiu, nu am apucat sa vorbesc cu Dani Coman".

Echipa Dinamo a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formatia Astra Giurgiu, intr-un meci contand pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I.