Infrangerea rusinoasa cu Sassuolo (4-3) nu a ramas fara urmari la AC Milan, antrenorul Massimilano Allegri, impreuna cu staff-ul sau, fiind demis, informeaza site-ul oficial al gruparii din Serie A.

HotNews.roFoto: Hotnews

"AC Milan anunta ca l-a demis, cu efect imediat, din postul de antrenor al primei echipe, pe domnul Massimilano Allegri, impreuna cu staff-ul sau. AC Milan vrea sa le multumeasca pentru munca depusa si le doreste mult succes pe plan profesional. Conducerea tehnica a echipei ii este incredintata domnului Mauro Tassotti", se precizeaza pe site-ul oficial al celor de la AC Milan.

AC Milan traverseaza o perioada foarte slaba sub comanda lui Allegri, fosta campioana a Europei aflandu-se la 30 de puncte in urma liderului Juventus.

Echipa de pe San Siro a avut, in multe partide, evolutii dezamagitoare, iar Allegri nu a putut gasi solutiile salvatoare.

Venit in anul 2010 la Milan, Allegri a castigat un titlu in anul 2011. Presa italiana vorbeste de doi posibili inlocuitori pentru Allegri (cel mai probabil din vara anului in curs): Clarence Seedorf si Filippo Inzaghi.