Comitetul Executiv al LPF a stabilit, in sedinta de marti, ca FC Vaslui si Viitorul Constanta sa rejoace partidele din primele doua etape ale Ligii 1 la fotbal, cand au intalnit pe Rapid, in compania formatiei Concordia Chiajna, care a preluat locul gruparii giulestene in Liga I, informeaza Mediafax.

"Comitetul Executiv al LPF a pus iaplicare azi (n.r. marti) hotararea TAS privind inscrierea in Liga I a echipei Concordia Chiajna, in locul formatiei Rapid. S-a stabilit sa se rejoace cele doua partide disputate de Rapid, cu Vaslui si Viitorul. Reprezentantii cluburilor Vaslui si Viitorul chiar au facut parte din Comitetul Executiv si au fost de acord. A fost un vot in unanimitate. La sedinta au fost prezenti 10 membri din 11", a declarat Valentin Alexandru, secretarul general al LPF.

Costurile vor fi suportate de LPF

"Costurile de deplasare la meciurile FC Vaslui - Chiajna si Concordia - Viitorul, cat si baremurile arbitrilor vor fi platite din sursele Ligii Profesioniste de Fotbal. Pentru reprogramarea accestor meciuri vom astepta 21 de zile sa vedem daca hotararea TAS va fi atacata la Tribunalul Federal Elvetian. Daca Rapid merge mai departe incepe alta distractie, daca trec insa aceste 21 de zile, hotararea TAS devine definitiva si irevocabila", a completat Valentin Alexandru.