In urma cu doar cateva zile, Jose Mourinho l-a atacat voalat pe Cristiano Ronaldo. Raspunsul atacantului a venit prompt: "Eu nu scuip in farfuria unde mananc", a precizat Ronaldo.

HotNews.roFoto: Hotnews

De unde a pornit scandalul

Jose Mourinho a declarat ca de-a lungul carierei a avut onoarea de a-l antrena pe "adevaratul si autenticul Ronaldo" - brazilianul care a jucat printre altele la Barcelona, Real Madrid sau AC Milan.

Replica lui Cristiano Ronaldo

"Sunt lucruri in viata care nu merita a fi comentate. Acest lucru este ceva ce nu pot comenta, din motive evidente. Am respectat intodeauna antrenorii si am incercat sa invat tot ce se poate de la ei. Este o vorba in Portugalia: . Prefer sa vad lucrurile pozitive", a declarat Cristiano Ronaldo pentru presa iberica, citat de Digisport.

Despre Carlo Ancelotti

"Suntem foarte multumiti de Ancelotti. Antrenamentele sunt foarte bune. Muncim mult pentru a incepe in cea mai mare forma Liga. Obiectivele intodeauna sunt aceleasi. Anul acesta voi incerca sa fiu mai bun, dar stiu ca este dificil. Un luptator da maximum unde este, fie la Madrid sau la nationala. Voi incerca sa fiu mai bun pentru ca imi plac provocările", a conchis Cristiano Ronaldo.