Vanzarea Rapidului a fost amanata cel putin cu o saptamana, Nicolae Cristescu si George Copos urmand sa se intalneasca peste cateva zile pentru a finaliza tranzactia. "Nu stiu daca vor aparea surprize, cred ca pana la urma vanzarea se va finaliza", a precizat Cristescu.

Stadionul GiulestiFoto: Rompres

"A fost o discutie destul de fructuoasa. Am semnat o minuta prin care el se obliga sa ne puna la dispozitie toate actele pe care le-am solicitat. Pentru ca sunt foarte multe acte care ne trebuie pentru a ajunge la semnarea contractului, iar in cateva zile o sa ni le puna la dispozitie. Avocatii nostri le vor verifica si apoi, probabil, in cateva zile vom semna contractul, daca nu, la inceputul saptamanii viitoare. Eu sunt optimist, cred ca pana la urma se va finaliza. Acum nu stiu daca vor aparea surprize", a declarat Nicolae Cristescu la finalul intrevederii avute cu George Copos la Crowne Plaza, conform Mediafax.

"Acum mergem sa ne intalnim cu jucatorii la Pro Rapid, sa stabilim ce avem de facut, daca le platim sau nu salariile, daca semneaza contractele pe care le punem noi la dispozitie", a completat Cristescu.

George Copos a mai incercat in trei randuri sa vanda gruparea giulesteana, in 2008, 2009 si 2013, dar negocierile cu oamenii de afaceri Fathi Taher, Lutz Stache si Gruia Stoica au esuat.