Echipa CFR Cluj intalneste in deplasare, formatia italiana Internazionale Milano, in prima mansa a 16-imilor din Europa League. Dupa un inceput echilibrat de joc, Sepsi greseste grav la mijlocul terenului, iar Palacio, abia intrat pe teren, deschide scorul cu un lob peste Felgueiras. Clujenii au ripostat rapid si au avut doua sanse bune de gol si au fost mai periculosi momente bune din joc.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Inter a avut insa contraatacuri periculoase fiind aproape de gol prin acelasi Palacio. Rada a incheiat sirul ocaziilor din prima repriza cand sutul sau din lovitura libera a fost greu scos de langa bara de catre Handanovici.

Repriza secunda a fost una aproape identica, Inter a fost la carma partidei, dar CFR a practicat un joc bun, cu presing avansat, insa marile ocazii au lipsit. Cand meciul parea sa se indrepte spre un 1-0 ce dadea sperante pentru retur, Palacio este lansat in adancime si-l lobeaza pe Felgueiras care a iesit total neinspirat din poarta. Misiunea clujenilor devine astfel una extrem de grea in retur.

Echipele de start:

Internazionale Milano: Handanovici - Nagatomo, Silvestre, Ranocchia, Pereira - Cambiasso, Kovacici, Gargano - Guarin - Cassano, Milito. Antrenor: Andrea Stramaccioni.

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Rada, Sepsi - Rui Pedro, G. Muresan, Godemeche, Camora - Maah. Antrenor: Paulo Sergio.

Repriza secunda

min 89: Bjelanovici vede galben, dar intrarea a fost la minge

min 86: GOL InterPalacio face dubla. Atacantul este lansat cu o minge in adancime, Felgueiras iese total gresit, iar Palacio il lobeaza frumos

min 84 Iese Rui Pedro si intra S Bjelanovici

min 81: Cartonas galben Muresan

schimbari: Inter: Cassano, inlocuit de Alvarez; Cluj: Maah, inlocuit de Hora

min 73 - Iese Cassano si intra R. Alvarez

min 71 Vede cartonas galben si interistul Silvestre

min 70 Lansare periculoasa ptr Cassano, dar Felgueiras iese si respinge

min 67 Maah primeste cartonasul galben. CFR-istul a fost unul dintre cei mai buni jucatori

min 55 CFR incepe in atac (ocazie Rui Pedro), dar Inter ramane mai periculoasa (ocazie Cassano)

Prima repriza

min 46 Sut Rada din lovitura libera, iar Handovici respinge cu greu de la coltul lung

min 44 Lovitura libera CFR. Rada trage peste poarta.

min 41: Guarin incearca o executie din foarfeca in 7 m dar arbitrul fluiera fault in atac

min 38: Ocazie mare ptr Inter. Cassano paseaza spectaculos iar Palacio este blocat in ultima instanta de Felgueiras

min 35: Gabi Muresan repureaza o minge la mijlocul terenului, inainteaza si suteaza de la distanta mare dar mingea se duce mult pe langa poarta

min 31. Cartonas galben pentru fostul cfr-ist Alvaro Pereira

min 28: CFR este echipa mai periculoas ain aceste minute, construieste frumos si a avut doua oportunitati bune de a marca

min 23:Ocazie buna CFR. Camora centreaz apericulos din banda stanga iar mingea se scurge periculos prin fata portii fara ca niciun jucator al CFR-ului sa o ajunga

min 21: CFR raspunde prin Gabi Muresan, care-si depaseste frumos un adversar in careu si suteaza periculos

min 20: GOL Inter-marcheaza noul intrat Palacio. Sepsi pierde usor o minge la mijlocul terenului, Palacio primeste o pas ain partea dreapta, patrunde in careul de 16m si suteaza imparabil la coltul scurt

min 14: Mingea circula cu viteza dintr-o parte in alata a terenului, dar ambele echipe prefera prudenta in acest prim sfert de ora.

min 11: Schimbare la Inter: iese Milito accidentat si intra Palacio

min 8: Inceput echilibrat de meci. CFR incepe curajos

Echipele de start:

Internazionale Milano: Handanovici - Nagatomo, Silvestre, Ranocchia, Pereira - Cambiasso, Kovacici, Gargano - Guarin - Cassano, Milito. Antrenor: Andrea Stramaccioni.

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Rada, Sepsi - Rui Pedro, G. Muresan, Godemeche, Camora - Maah. Antrenor: Paulo Sergio.

Partida a fost arbitrata de o brigada din Grecia, condusa la centru de Michael Koukoulakis. El va fi ajutat de asistentii Dimitrios Saraidaris si Damianos Efthimiadis, de asistentii suplimentari Stavros Tritsonis si Anastassios Kakos, iar arbitru de rezerva va fi Christos Mpaltas, anunta Mediafax.

Partida are loc pe stadionul Giuseppe Meazza.