Steaua s-a reunit, luni, pentru a pregati returul campionatului din Liga 1. Laurentiu Reghecampf, tehnicianul ros-albastrilor, a vorbit despre planurile pentru 2013: "Vrem sa incercam sa avem acelasi parcurs, sa castigam campionatul pana in etapa a 24-a, iar la vara sa ajungem in Champions League", a precizat antrenorul liderului din Liga 1.

Laurentiu Reghecampf Foto: AGERPRES

Despre obiectivul echipei din Ghencea

"Vrem sa incercam sa avem acelasi parcurs, sa castigam campionatul pana in etapa a 24-a, sa incercam sa ne calificam in Europa League mai departe si la vara sa ajungem in Champions League, principalul nostru obiectiv" - Laurentiu Reghecampf (intr-o conferinta de presa).

Despre lotul de jucatori

"Sunt foarte multumit de lot, chiar daca nu am reusit sa aducem un jucator sau doi acolo unde aveam nevoie. Lotul nostru e numeros, puternic, avem jucatori care pot duce la bun sfarsit ceea ce am inceput. Nu mai astept niciun transfer. Asteptam sa ajunga Tatu, ceea ce se va intampla in cateva zile.

Am incercat sa acoperim postul de fundas dreapta, dar din pacate nu am reusit. Nu este niciun fel de problema. Eu cred ca acesti jucatori merita respect, merita sa avem incredere in ei"- Laurentiu Reghecampf.

Jucatorii Stelei vor pleca intr-un cantonament in Spania pe 10 ianuarie. Echipa pregatita de Laurentiu Reghecampf se afla pe locul intai in Liga 1, cu zece puncte avans fata de Astra Giurgiu, formatie aflata pe locul doi.