A mai ramas putin timp pana la decernarea Balonului de Aur (7 ianuarie 2013, la Zurich), pentru castigarea trofeului luptandu-se Lionel Messi, Andres Iniesta si Cristiano Ronaldo. "L-am votat pe Iniesta pentru ca a castigat Euro 2012 si face o treaba extraordinara la Barcelona", a precizat Zlatan Ibrahimovic, capitanul nationalei Suediei.

Zlatan IbrahimovicFoto: psg.fr

"L-am votat pe Iniesta pentru ca a reusit sa castige Euro 2012, iar in plus face o treaba extraordinara la Barcelona. Sper sa fie el cel care se va impuna dupa gala de la Zurich. Messi e cel mai bun din lume in mod individual, dar nu uitati ca el nu joaca singur la FC Barcelona", a declarat Zlatan Ibrahimovic, citat de presa iberica.

Iniesta este sustinut si de Vicente Del Bosque, selectionerul Spaniei: "Mi-as dori ca Iniesta sa se impuna. Este un baiat extraordinar, disciplinat si cu multa imaginatie pe teren", a declarat antrenorul ibericilor.

Ibra a avut drept de vot pentru ca este capitanul nationalei Suediei. Castigatorul Balonului de Aur va fi anuntat pe 7 ianuarie 2013, la Zurich.